E Fatura Hk.

Değerli Meslektaşlarım,

Sosyal Güvenlik Kurumu Medula-eczane sisteminde yayınlanmış olan 12.08.2022 tarihli duyuruya istinaden e-fatura düzenlenip (Sadece bu ek faturaya istinaden Fatura tarihi faturanın düzenlendiği günün tarihi olabilir) medula çıktısı ile birlikte Kuruma kargo yada elden teslim edilmesi gerekmektedir. Tüm ilgililere duyurulur.

KOLAYSOFT E -Fatura için

1- Sıradaki SGK faturasına göre fatura numarası verilerek fatura sonlandırılır.

2- Eski Fatura Sorgu Ekranı açılır ve Ağustos ayına ait faturalar sorgulanır.

3-Sonlandırılmış faturanın detay görüntüleme kısmı seçilerek açılan ekranda 'e fatura oluştur'seçeneğinden faturalandırma işlemi yapılır.

Not:Tutar hatası dışındaki hatalar için( tarih , fatura numarası..vb.) döküm iptali istenmesine gerek yoktur. Tutarın düşük olması durumunda tercihen fatura kesmeme hakkı bulunmaktadır.Bu ek fatura evraklarının A-B-C-YD ve kan ürünü faturalarının içine karıştırılmaması,ayrı olarak zarfın üzerine 'ek fatura' yazılıp teslim edilmesini rica ederiz.