34.Bölge Aksaray Kırşehir Eczacı Odası

KIBRIS YURT DIŞI SİGORTALILARI HK.

DEĞERLİ MESLEKTAŞLARIM,

SGK İle yapılan Protokol Kıbrıs Yurt Dışı sigortalılarını da kapsamaktadır. Kıbrıs Yurt Dışı sigorta ile başvuru yapan hastaların evrak tarihleri uygun ise hasta reçeteleri karşılanması gerekmektedir. Reçeteleri sisteme; emekli hastalar için 1111111111111 , Çalışan Hastalar için 2222222222222 deneme reçetesi olarak girilmesi ve Yurt Dışı yardım belgesinden 2 Adet fotokopi alınması ve  fatura için manuel döküm oluşturulması gerekmektedir.

Kıbrıs Yurt Dışı sigortalı hastalardan ilaçları temin edemedikleri ile ilgili yoğun şikâyetler gelmektedir.

Eczacılarımızın mağduriyet yaşamaması için bu hususa dikkat etmesini önemle rica ederiz.

Konya SGK'ya Yazılan yazımız. ile Konya SGK'dan gelen bilgi yazısı aşağıdadır.

Resimleri daha büyük görüntülemek için üzerine tıklayabilirsiniz...