KRONİK HASTALIK REÇETELERİ HK.

DEĞERLİ MESLEKTAŞLARIMIZ,

Kronik Hastalık reçeteleri ile ilgili yaşanan şikayetler üzerine Odamız Yönetim Kurulu'nca  işlem yapılacaktır. Bu kapsamda uygulanacak işlemler Şu şekildedir.

2-Eczacı Odası Yönetimi reçetenin kaydedildiği eczaneyi arayarak reçetenin silinmesi sağlanacak ve durum tutanak altına alıncak.

3 Tutanaklar ile ilgili Odamız ve SGK nezdinde yürütülecek yasal işlemleri Yönetim Kurulumuz takip edecektir.

BİLGİLERİNİZE RİCA EDER, İYİ ÇALIŞMALAR DİLERİZ.