34.Bölge Aksaray Kırşehir Eczacı Odası

MAJİSTRAL REÇETELER KİTAPÇIĞI HK.

DEĞERLİ MESLEKTAŞLARIM,

Son aylarda Eczanelerimize farklı etken maddelerle, farklı formüller içeren majistral reçeteler gelmektedir. Eczacılarımız tarafından hazırlanırken ve sisteme girilirken tereddütler yaşanmaktadır.
Bunun için odamız tarafından daha önce hazırlanan ‘Majistral Reçeteler’ kitapçığının yeni formüllerle güncellenerek 2. baskısını yapmayı planlamaktayız.
Yeni baskının eksiksiz ve kullanışlı olabilmesi için Eczanelerimize gelen majistral reçetelerin fotokopilerinin alınarak odamıza ulaştırılmasını ya da fotoğraflarının çekilerek Eczacı odamızın whatsapp’ına gönderilmesini önemle rica ediyoruz.

Yönetim Kurulu Adına

Ecz. Hasan Hüseyin Kaymak