MESLEKTAŞIMIZA YARDIM KAMPANYASI HK.

TEB  6. BÖLGE

SAMSUN ECZACI ODASI

Derebahçe Mah. Çamlıdere Sok.No:10

İlkadım/ SAMSUN

Tel : (362) 435 23 43-Faks: (362) 431 12 27

e-mail :  seo@samsuneczaciodasi.org.tr

web :  www.samsuneczaciodasi.org.tr                                                                                                                                                                                            21.02.2018

Bölge Eczacı Odası Başkanlığı’na

Odamız üyesi olan ve Samsun Sosyal Güvenlik Kurumu’nda görev yapan meslektaşımız Ecz. Dilek Ateş, doğuştan skolyoz hastalığı (Omurga Eğrilmesi) sebebi ile yıllardır tedavi olmaktadır. Bugüne kadar defalarca ameliyat olmasına rağmen hastalığı tam anlamıyla tedavi edilememiştir.

Sevgili Dilek Ateş ve SGK’daki meslektaşlarımız yıllardır çözüm aramaktadırlar. Son zamanlarda sevgili Dilek Ateş’in hastalığının yürüme zorluğu ve nefes alma zorluğu oluşturması sebebiyle ameliyat olma zorunluluğu oluşmuştur. Yakın zamanda (Mart ayı içerisinde) yapılacak olan operasyonlar zinciri ile omurgalarından 2 tanesi çıkarılarak platin takılmak sureti ile eğriliğe son verilebilme ihtimali bulunmaktadır. Ancak birden çok ameliyat geçirecek meslektaşımızın sağlığına kavuşabilmesi riskler de taşımaktadır. Edindiğimiz bilgilere göre ameliyatlar riskli olsa bile ameliyat olmadığı takdirde her geçen gün hastalığına bağlı sıkıntıları artacak olup, hayati risk taşımaktadır.

Bu ameliyatlar zinciri için 400.000 TL para gerekmektedir. Sevgili Dilek Ateş, ailesi ile beraber oturduğu evini ve arabasını satarak bu tutarın yarısını karşılayabilmektedir. Kalan yarısı için arkadaşları ve meslektaşlarının desteğine ihtiyaç duymaktadır.

Meslektaşımızın yaşama tutunması ve mesleğini sürdürebilmesi adına bu zor gününde destek olmak için sevgili Dilek Ateş’in aşağıdaki hesap numarasına yardımlarınızı bekliyoruz.

Vereceğiniz destek örgütlü gücümüzün önemli bir göstergesi olacaktır.

Gücümüze güç katan örgütümüzle birlikteyiz, BİRLİKTE daha da güçlüyüz…

Sağlıklı Günler dileriz….

SAMSUN ECZACI ODASI