OLAĞANDIŞI DURUMLARDA İLETİŞİM E-PANELİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Olağandışı Durumlarda İletişim E-Paneli Gerçekleştirildi

Türk Eczacıları Birliği’nin düzenlediği e-paneller serisinin ikincisi 19 Kasım 2020 tarihinde gerçekleştirildi. Olağandışı Durumlarda Sağlık Hizmetleri başlığı taşıyan panelin moderatörlüğünü Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti Üyesi Ecz. Hasan Buminhan Yavuz üstlendi.

Yavuz, konuşmasında geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen Olağandışı Durumlarda Sağlık Hizmetleri Paneli’nin ardından bu panelin gerçekleştirilmesini önemsediğini ifade etti ve konuşmacılara dair bilgileri katılımcılarla paylaştı.

E-panel serisinin önemine dikkat çeken Türk Eczacıları Birliği Başkanı  Ecz. Erdoğan Çolak, olağandışı durumlarda iletişim, doğru bilgiye erişim ve psikolojinin çok önemli kavramlar olduğunu ifade etti.

Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü’nden Doç. Dr. Sayın Selma Koç Akgül, Olağandışı Durumlarda İletişim başlıklı sunumunu katılımcılarla paylaştı.

Yanlış bilgilerin analiz edildiği platform olan teyit.org sitesinin Şef Editörü Gülin Çavuş, olağandışı durumlarda doğru bilgiye erişim hakkında bir konuşma gerçekleştirdi.

Türkiye Psikiyatri Derneği Üyesi Dr. İlker Küçükparlak, olağandışı durumlarda psikoloji ile ilgili kapsamlı bilgileri katılımcılarla paylaştı.