PANDEMİ KRİZ MASASI TOPLANTISI HK

Pandemi Kriz Masası Toplantısı Hakkında

11 Kasım 2020 tarihinde düzenlenen Pandemi Kriz Masası Toplantısı’na Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti Üyeleri Ecz. Yücel Yenilmez, Ecz. Mehmet Emin Beyaz, Ecz. Hasan Buminhan Yavuz, Ecz. Cenk Kes, Türk Eczacıları Birliği Denetleme Kurulu Üyesi Ecz. Reşat Menderes Akgöl ile Bölge Eczacı Odaları’nın yöneticileri ve temsilcileri katıldı.

Toplantının moderatörlüğünü üstlenen Ecz. Yücel Yenilmez, bir önceki yapılan toplantının sonuçlarına göre belirtilen sorunlar ve çözüm önerileri göz önüne alınarak Türk Eczacıları Birliği tarafından yapılan çalışmaları aktardı.

Pandemi Kriz Masası Toplantısı, bu dönemde ortaya çıkmış olan diğer sorunların tespiti ve çözüm önerileri ile devam etti ve katılımcıların görüşlerini aktarması ile son buldu.