34.Bölge Aksaray Kırşehir Eczacı Odası

REÇETE TEVZİ İŞLEMLERİ HK

DEĞERLİ MESLEKTAŞLARIM;
SİZLERE DAHA İYİ HİZMET VEREBİLMEK İÇİN ECZACI ODAMIZ WEB SAYFASI YENİLENMİŞTİR.
Odamızda yapılan reçete tevzi onay ve ödeme işlemleri de online olarak web sayfamız üzerinden yapılacaktır.
Online onay işlemleri için sonlandırmış olduğunuz C grubu Sıralı Dağıtım Reçete döküm listesininin PDF olarak Web Sayfamızın ÜYE İŞLEMLERİ kısmından üye kullanıcı adı ve şifresi ile giriş yapılarak eklenmesi gerekmektedir.

Döküm listesinin kontrolü Odamız tarafından yapıldıktan sonra sistemde kayıtlı olan cep telefonunuza SMS onayı gelecektir. Aynı sistem üzerinden ödeme yapılarak SGK’ya gönderilecek onaylı liste çıktısı alınacak ve işlem tamamlanacaktır
.Elektronik onaylı Farmainbox çıktısını bu sistem üzerinden alarak, C Grubu Sıralı Dağıtım evraklarınızla birlikte teslim etmeyi unutmayınız.
Tevzi onay ödeme işlemlerinize ait faturalarınız bundan sonra E-Fatura olarak mailinize gönderilecektir.

KILAVUZ İÇİN TIKLAYINIZ.
yapılacak işlemlerin görseline linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

EK DOSYALAR

EK DOSYA