SEKTÖR KONSEYİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İlaç sektörünün tüm tarafları arasında düzenli iletişim olanaklarının yaratılması ve bilgi paylaşımı amacıyla oluşturulan Sektör Konseyi toplantısı, 2 Nisan 2018 günü Point Otel İstanbul’da gerçekleştirildi. Türk Eczacıları Birliği II. Başkanı Ecz. Sinan Usta başkanlığında yapılan toplantıya; Tüm Eczacı Kooperatifleri Birliği (TEKB), Ecza Depocuları Derneği, Araştırmacı İlaç Firmaları Derneği (AİFD) ve İlaç Endüstrisi İşverenler Sendikası (İEİS) yönetici ve temsilcileri katıldı.

Toplantıda; kamu ilaç bütçesi, ilaç fiyatlandırma, ruhsatlandırma ve geri ödeme politikalarında yaşanan güncel gelişmeler, reçetesiz ilaçlar, iyi dağıtım uygulamaları başlıklarında taraflarca yapılan değerlendirmelerin ardından ortak yürütülebilecek çalışmalara ilişkin fikir paylaşımında bulunuldu.

Sektör Konseyi toplantılarının düzenli hale getirilmesi hedefi çerçevesinde dört aylık periyotlarla bir araya gelinmesi kararlaştırıldı.

SEKTÖR KONSEYİ İLK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ

02042018 Sektör konseyi topantısı