TEBRP GERİ BİLDİRİMLERİNİZ İLE GELİŞMEYE DEVAM EDİYOR

Tebrp Geri Bildirimleriniz ile Gelişmeye Devam Ediyor

Değerli Meslektaşımız,

Tebrp geri bildirimleriniz ile gelişmeye devam ediyor.

Birliğimizin öz kaynakları ile hazırlanan ve ücretsiz olarak kullanıma sunulan Tebrp, 35.000’e yakın aktif kullanıcı sayısına ulaşmıştır.

Tebrp, üniversitelerden başlayarak, eczacılık mesleğinin icra edildiği tüm alanları kapsayacak şekilde, eczacılarımız, eczacı teknisyenlerimiz ve mesleğimize yeni katılacak öğrencilerimiz için ilaç veri tabanı, farmasötik bakım asistanı ve güvenilir bir başvuru kaynağı haline gelmiştir.

Göstermiş olduğunuz ilgi ve katkılarınız için teşekkür ederiz.

Bu sorumluluk bilinci ile geri bildirimleriniz doğrultusunda planlanan ilave birçok yeni geliştirmeyi çok yakında kullanımınıza sunmayı umuyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi ilerleyen süreçte de Tebrp Uygulamasını geliştirme aşamasında vereceğiniz her türlü katkı bizim için çok değerlidir.

Her türlü görüş ve önerilerinizi uygulama içerisindeki iletişim modülünden yazabilir, Telegram Tebrp Destek kanalına ya da tebrp@teb.org.tr adresine e-posta yolu ile gönderebilirsiniz.

Birlikte daha iyi bir Tebrp için bilgilerinize sunarız.

“İlaç Veri Tabanı ve Farmasötik Bakım Asistanı tebrp” uygulamasını ücretsiz kullanmak için www.tebrp.com linkine tıklayınız.